Plugga.


Jag och Elsa <3<3<3<3

Hej!
Har inte skrivit på länge, har faktiskt inte haft ork eller tid.
Sitter hemma ska plugga (som jag har skullat gjort hela veckan, men inte lyckats) har jätte mkt läxa. Måste verkligen anstränga mig idag, ingen bra början faktiskt. Historia-Rysslan blir sovjetunionen. Engelska prov. Lämna in no uppgifter. Som sagt jag ligger lite efter i min tids planering, sen i och med att jag är så dålig på att plugga så kommer detta att ta väääääldigt lååång tid... Ska bli skönt med en extra lång helg. Får se lite vad som händer :)
NEEEJ fan nu MÅSTE jag plugga

LOVES <3


Ella 16år.


Vicceboy Jag och Elsa :P HAHAH

Hej!
Hela helgen har jag tillbringat med min underbara Elsa, hon är det bästa jävla kompisen man kan ha.
Vi var dock hemma hos VICCEBOY både fredag och lördag, mkt trevlig. Träffade lite olika trevliga och helt störda människor. Ibland förstår jag liksom inte riktigt vad alla tänker med, jävla idioter. JAJA.
Har klippt gräset i dag. Kom hem från Elsa 11 i morse, super trött. Ska träffa älskling i kväll var faaktiskt sjukt längesen nu, saknar honom.

Dessutom så fyller världens bästa Ella 16år idag, SUPER DUPER mycket grattis till dig.

LOVES <3

FREDAG.

Hej!
Sitter hemma hos elsa :) Det är mys, vi vet inte riktigt vad vi ska göra i kväll. Blev ingen kräftskiva, så finns lite andra alternativ. Tråkig dag i skolan hade slöjd, har sytt klar mina rosa joggingbyxor. HAHA.
Men får se vad som händer
LOVES <3

Färdig.



Hej!
Har pluggat nu, känner mig faktikst sjukt duktig. Har skrivit 3 texter och pluggat på engelska glosorna, STOLT. 
Glömde ju att berätta att jag var med Ella och Johanna i går, riktigt mysiga tjejer. Stackars Ella att hon inte fick byta skola, men jag hoppas det kommer att bli bra ändå.

I morgon är det helg, alltså mys! Ska nog sova hos Elsa i morgon, hoppas jag. Får ju se vad vi hittar på, hoppas något roligt. Men vi har alltid kul, 15års vänskap kan bara inte förstöras <3
Saknar min älskling, längesen vi träffades nu hoppas jag får en skymt av dig på den kära bussen i morgon så jag klarar min helg.

LOVES <3


Torsdag.




Hej!
Har vatt en jobbig dag i skolan, klarade nästan inte av att gå upp i morse. Hade vinter jackan på mig i dag, riktigt skönt. Slapp stå och frysa i väntan på bussen i morse, det gillar vi.
Sitter här och kollar på min språkresor katalog och längtar mig bort. Förhoppnings vis blir det Malta nästa sommar, det hade vatt så  jävla skönt. 3 veckor utan sina föräldrar FANTASTISKT, jag säger inte att jag inte kommer att storböla när jag lämnar dom på flygplatsen men det kommer va skönt att känna sig lite FRI.
Okej nu får jag ge mig ska plugga satan hela kvällen nu, riktigt jobbig. Har skit mycket läxa i skolan, jobbigt.
Men nu ska jag plugga.

LOVES <3

Jobbigt.

Hej!
Är trött efter en jobbig dag, dirket när man kom till skolan så skull vi ha gympa... Station övningar, sjukt jobbit. Lika drygt som vanligt i skolan, sen träning efter det. Hade hemkunskap i dag, faktiskt roligt som vanligt. Gjorde biffar med klyft potatis, blev faktiskt väldigt bra, nöjd som tusan.
Jag tycker att världen kan vara allt bra orättvis i bland, som jag. Jag går upp en timme tidigare än dom flesta i min klass, så när jag sitter på bussen så går dom upp. Tänk vad mycket mer utvilad jag hade vatt om jag inte hade bott så långt ut på landet. Jag bor i en jävla HÅL mitt ute i ingenstans. Mitt i skogen har en granne... Rätt konstigt faktiskt vi flyttade mitt ut i skogen, min tanke va direkt "fan vad tråkit, fast rätt skönt ingen som stör mig". Men NEJ så var inte tanken, utan då får jag 8årig granne som brukar spionera på mig med sina kompisar när jag står och duschar! Kan ni tänkar er det när mamma och pappa byggde huset tänkte dom "nej vi tar avlånga fönster utan frostit glas, vi har ju ändå inte några grannar". Smart tänkt säger jag då... JO vi har en granne som spionerar på den 15åriga dottern när hon står och duschar. Kunde det inte vatt så i stället att han hade vatt 17 så jag kunde spionera på han. HAHA.
Hemsk tanke.

LOVES <3

Föräldramöte.



Hej!
Har just kommit hem från en trevlig kväll, Ellen och Caplander är allt små änglar. Föräldra mötet bliv inte så illa i alla fall, hade fatikst förväntat mig en vild diskussion när mor min kom hem. Skönt att slippa allt tjat om hur illa man har skött sig nu på kvällen, blir bara så trött på sånt. Tänk vad roligt jag har i skolan, tänk vad mycket saker jag har att berätta om för mina barnbarn när jag blir gammal. Tänk sedan dom som bara sitter och stirrar på lektionerna, som aldrig gör något roligt. Hur kul blir det för dom sen? Vad ska dom berätta om för sina barnbarn? Nej! Nog om dom.

Tittade på lilla sportspeglen hemma hos Ellen, faktiskt ett väldigt intressant pogram. Jag har nog inte kollat på det sen jag var liten. Eller ja liten och liten det är jag ju fortfarande men yngre. Såg en kille där som bara var gudomlig på att skejta, tänk om man hade varit så bra. Det hade jag inte tackat nej till, kan ju förfan knappt stå på en skejtbord utan att ramla. Jag SUGER helt enkelt. Ramlade sist jag stod på en men turen va på min sida den gick inte i sönder och jag slog inte mig.
På tal om sönder så slog Ellen mig så hort med min hemkunskaps bok i dag att den gick i sönder. HAHA. Men sån fixare som jag är har jag precis "limmat" ihop den (stolt).

Hos Ellen.

Hej!
Sitter hemma hos älsklings Ellen. Ska snart träffa Caplander (va sjukt längesedan). Det är förälda möte i kväll... Man kan ju undra hur det går sån problem klass jag går i. Eller ja den har ju faktiskt blivit rätt bra nu på sistonde. Sitter och kollar på två bilder på min när jag är liten som sitter på Ellens vägg FAN VAG JAG VAR ÄCKLIG... för er då som inte vet vill jag påpeka att jag och Ellen har känt varandra sen vi var mini bäbisar och går nu i samma klass :) men nu ska vi gå så puss så länge.

LOVES <3


Natt.

Hej!
Sitter här och klockan är runt 20 i 2 på natten gästerna är fortfarande här, sjukt trött. Pontus och Calle ligger i min säng och gosar.. Ser mkt mysigt ut. Själv sitter man här lite halv vaken kränger godis försöker bli lite pigg.
Har garvat hela kvällen konstant det gör man alltid när pappa och Ola sätter i gång. Trevlig kväll i allmänhet men är riktigt trött nu.

Pontis och Calle :O HAHAHAHAHA


LOVES <3


Kräftskiva

Hej!
Sitter här och väntar på att gästerna ska komma, dom skulle komma nu vid den hära tiden.
Duschade i typ 1timme, sjukt skönt det behövde jag. MHM då ska man äta kräftor... Alla har ju sina egna åskikter om hur det smakar men själv tycker jag faktiska att det är ganska gott. Det går ner så att säga. Är hungrig nu har inte ätit något denna dag förutom en halv macka till frukost och lite chips, haha.
Kvällens outfit fick bli:


♥Röda pumps (mammas gamla)

♥Blommig kjol från gina tricot

♥Vitt linne från H&M

Nej nu kommer dom.

LOVES <3

Städat

Hej!
Har städat mitt rum hela morgonen, vilket jävla skit jobb. Blev dock mycket bättre än innan.




Tror jag ska springa över till grannen och sno ett äpple är sjukt sugen på det.
Skriver mer sen.

LOVES <3


Bråk

Hej!
Har super duper bråkat med mamma. Från att vara en liten sak, till att bli en sjukt stor. Nej usch nog om det!
Till min helg. Ja igentligen skulle jag ju ha varit med mina kompisar just nu om jag inte hade haft det fete grälet med mamma, (snacka om att vara hes). Så min kväll kommer att se allmänt illa ut och jag kommer att ha skiit tråkigt!!
I morgon alltså lördag ska vi ha kräftkalas JIPPI... nej. Eller ja det kommer nog dock va det roligaste som kommer att hända denna helgen.  
Fan det går bara inte att vara positiv idag, DENNA DAG SUGER!
Nej nu klarar jag inte mer...

LOVES <3

Torsdag

Hej!
Ja då sitter man här igen. Ska till skolan i morgon, det är lika bra det. Orkar inte sitta hemma längre och göra absolut ingen ting. Jag har vatt en luffare nu i två dagar, det räcker!
Fredag i morgon, alltså Helg. Ska bli skönt eller ja jag har ju typ haft det nu i två dagar.. Men det är fan inte alls samma sak. På helgen kan man göra saker, när man är hemma och är sjuk kan man bara soffligga.
Var ju ute och gick innan idag. Underbart skönt väder, var ute i ungerfär 1 timme. Tog lite bilder










LOVES <3

Hemma



Hej!
Är hemma idag igen, skönt att få sova ut i morse faktiskt. Jag funderade på hur det hade vatt om man hade gått i skolan på kvällarna i stället. Undra hur ens liv hade sett ut då? Om alla bra progarm hade vatt på morgonen i stället, hade du festat hade det vatt på morgonen. HA ganska fräckt ändå.
Nej nu ska jag gå ut med min hund Diezel. Ska gå en lång runda i skogen, kanske ta några bilder till mitt projekt arbete i skolan.
Solen lyser, det var längesen. Ett härligt höstväder kommer kanske till helgen, man kan ju hoppas.
Nej nu ska jag gå ut och njuta ut av de sista gröna bladen på träden... Eller ja man vet ju aldrig när det är dax för dom att ramla av.

Många kramar LOVES <3

Svimmade


Sommaren 2007 fan vad den va underbar

Hej har vatt hemma från skolan idag..
Ska inte till skolan i morgon heller för att jag svimmade i dag :S Sjukt läskigt, stod där i köket så helt plötsligt bara ramlade jag. Gjorde pankakor sen som fick trösta mig.
Saknar mina brudar i skolan, en extra puss på er <3
Har sjukt tråkigt har haft det hela dagen. Det ända som är gött med att vara hemma är att man slipper gå upp, Annars i allmänhet har man faktiska sjukt tråkigt. Har bara kollat på tv idag och hoppats på att jag inte ska svimma igen. konstig kännsla. Jag vill oxå påpeka till alla som inte vet att det faktisk inte är några bra program på tv om dagarna, programen suger stort! Men vad gör man inte?
Skulle igentligen ha träffat min sötnos Johanna i dag, men det blev inte så. Vem vet jag hade kanske svimmat i en buske hemma hos henne eller nått. nej nu får jag fan ta tag i mitt liv ska rensa min säng från kläder kolla lite till på tv sen får jag otroligt nog gå och lägga mig.
 
Sov sött LOVES <3

Måndag.

Hej igen. Sitter här SJÄLV har precis kollat på film SJÄLV, satt och garvade helt SJÄLV, och krängde chips helt SJÄLV.
Fan vad synd om mig, tragisk jävel. Det är kalt på mitt rum mamma har öppnat mitt fönster, så alltså har hon släppt in en mygga som sitter i mitt tak! Borde inte mygger redan vara döda vid denhära tiden? det är ju förfan vinter kallt ute på mornarna och på kvällarna. Längtar tills jag får krypa ner i min varma säng. Det brukar vara höjdpunkten av dagen! Varje morgon när jag går upp tänker jag... "när jag kommer hem ska jag gå och lägga mig" Men ICKE den tanken hinner man inte ens tänka när man kommer hem för då är det så mkt man ska stå i. Usch gillar inte tanken på när klockan ringer kl.6 i morgon bitti. Jag menar ni skulle bara veta hur bra ni har det ni som bor inne i stan ni går upp när min buss går! Tänk att ni kan ligga och gäsa ända tills kl.7 medans en annan går upp en hel timme före... Nej det är bara för mkt LYX. Måste rusa nu för har lite saker jag ska göra innan jag kan gå och lägga mig i min mysiga sägn.

LOVES <3


Fett eller bäbis


                         Jag o älskling <3 sjukt längesen haha :)


Hej
har ola att tacka i dag för att jag har fått fett eller bäbis fett eller bäbis på  hjärnan, sjukt jobbig.
är as arg på mamma för att jag inte fick sova hos ellen palla det liksom a hon är nog snygg SHIT!!
imorgon är det skolfoto blir antgligen lika äcklig som vanligt... sånt är det ju jaja

LOVES <3


Är trött

Hej har tråkigt har precis följt calle hem.. eller ja i alla fall typ till båten.
kollade på big stan hahahaha vilken jävla bög film hahaha. ska nog snart sova tror jag. sitter och pratar med min lilla ellen i telefon, vilket samtal. hahaha :)
nej nu får det va nog utvilad ska man va när morgondagen närmar sig !

LOVES <3


kolla film

Hej .
Är med älskling :)
Har precis käkat taco, sjukt gott haha.
ska kolla film nu big stan vet inte vad det är för film hoppas den är bra.

LOVES <3

HEMSKT



Hej.
Idag har jag gjort bort mig väldigt mkt... Vi dansade och jag gjorde ju så klart sjukt mkt fel inte nog med att alla garvade åt mig utan alla glodde som några jävla idioter med :p hahahha HEMSKT... Fick en liten fattig spettekaka för att jag hade vatt med. sjukt hemskt hahhhaa.


LOVES <3

Fest i går

HEJ !
I går va jag på fest hos Vanessa, mkt trevligt. Sov hos Ellen sen mys pys :D Inte så frisk när jag  vaknade i morse...  Illa :P

och nu sitter jag här och med min älskling <3


Språkresa

Hej hej :) Torsdag en helt vanlig dag lika tråkig som dom andra men i morn är det fredag ska bli så jävla gött :P
Skolan i dag.. ingen hitt kan jag ju inte påstå. Samma gamla vanliga grejor sjuuukt trist.
Va hemma hos ellen efter skolan :P vi ska nog åka på språkresa nästa sommar :P HAHAHA det skulle vatt sjukt kul :D

Saknar min älskling :(   ÄLSKAR DIG CALLE <3<3<3

Skin skin som den sol du e
Låt hela världen se ditt vackra leende
Lys lys som den skärna du är
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är min
Hur du rör mig talar
Det sättet du ser mig
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig <3



Vill ha sommarlov igen...  Saknar


LOVES <3

 

Hos älskling

Sitter hemma hos Älskling nu. Är jätte glad för att jag kom iväg hemifrån pallar inte mamma just för denna stund.
SKA MYSA MED ÄLSKLINGEN HELA KVÄLLEN.

Älskar min Calle <3<3<3<3

LOVES <3

För Olas skull :)


                                           


Hej :)
detta gör jag för olas skull för att han klagar hela tiden.
Skolan i dag fy fan efter helgen det va en plåga... Har ingen läxa i alla fall och det är ju skönt. Jag vill bara tala om för alla att jag HATAR spanska över allt, det är så sjukt tråkigt. Varför spansk liksom, jag har läst spanska i 3 år och jag kan fortfarande bara säga vad jag heter... Helt jävla meningslöst.
HAHA jag och ellen dampade typ på lektionen i dag pallade inte mer, RIKTIG tråkigt.
och ja nu sittar jag här väntar på att Älsklingen ska komma hem så jag kan mysa med honnom :)

LOVES <3

RSS 2.0