I skolan

Heej :D sitter i skolan :O sjukt tråkigt. har bild nu men det finns typ inget att göra så sitter här och lodar mig i biblioteket...
idag ska jag till IKEA...  det låter spännande va ?! vet att ni är ytterst avundsjuka men tyvär... ni får inte följa med :)
Händer inte för mkt här i skolan. Jaha nu kom vår mentor Malin en trevlig person...
Leter naturbilder som jag ska ha till bilden... TRÅÅKIGT


Hemma hos mig :)


Baaah finns inget att berätta så nu är det hejsvejs.


LOVES<3 

Älskling

Sitter här med Älsking :D
sjukt jobbig dag i skolan, kunde knappt gå upp i morse. fick damp på tortan i dag... hon är fan helt störd.
Har haft en sjukt dålig dag:( till och med min mentor Malin tyckte det HAHAHA :P va as arg. SHIIIT!!!
Vill bara gå och lägga mig men måste städa mitt rum... KAOS. I morgon ska jag till IKEA :P Roligt NEEEJ!

bilden som jag skulle lägga upp i går på klassen funkar inte att lägga utt i dag heller PENIS.



Dagens citat ut av Calle:
kuken i örat stendöv.

Veckans påträngande ord:
Seriöst :O


LOVES <3

Snickarhaken

Hej :D sjukt soft dag. har vatt i snickarhaken med skolan :P Sjukt tråkigt men slutade liksom kl.11 så varför klaga.
var sjukt trött när vi kom hem, har mest degat hela dagen lång. men sen fick man ju ta sig i kragen och gå på träningen.
kom hem började på momangen med läxan :O Tårtan tvingar oss att lämna in ett berv i morn..... VARFÖR PLÅGA MIG ?!


Går inte att ladda upp bild :O dom driver med mig.. ääh bilden kommer senare :p nu ska jag nog fan sössa är as trött man kan tro att jag har vatt vaken i ett år eller nått....

LOVES <3


Sova hos Bästis

god kväll. ska börja med en sammanfattning av dagen.

Skolan var en pina i dag, jag kan inte förstå att jag har överlevt i dessa 10 år med att bara göra nästan samma sak dag ut och dag in. Varje termin är det samma saker fast svårare och mer krav. DET SUGER!

Efter skolan är då allt händer, i dag ska jag sova hos min bästa kompis Ellen för att vi ska till Snickarhaken i morgon med skolan. Tråkigt.
Vi kom hem till Ellen rökte lite vattenpipa chillade gärnet. sen tog vi massvis med riktigt räliga foton på oss... Ingen fröjd för ögat kan jag tala om. Ellens Mamma ville att ellen skulle städa hennes rum men så klart hjälpte jag den trogna vännen till och det blev skinande rent... typ.
sen har allt gått skinande. Träffade Lina en stund, åt, träffade Jessica och Anna, Caplander kom även förbi en sväng mkt trevligt.

MEN när vi var påväg hem kom en liten pojke gående med en hund... Eller gå kan man inte kalla det, hunden sprang och han gled efter. Självklart hjälpte vi den stackars pojken så snälla som vi är. Men det var inte lätt FY FAN  hunden va stor som en flodhäst medans vi slet och gjorde bort oss kommer så klart ett killgäng förbi. inte nog med att dom garvar som fan utan även dom fick hjälpa till med flodhästen. Det var skiit kul  villket minne den lilla killen lär kännt sig as cool att få vara med i det stora gänget. hahah följde den lilla killen, hem sen satt vi med dom ett tag trevliga killar synd bara att dom va här på nått jävla skiit dom kom från Malmö.

Nu ska jag och Ellen kolla på film och mysa :D

Internatskola

Hallå :)
Sitter hemma hos min älskling nu va tvungen att hitta på något pallar inte plugga...
okej fan vad det dinns dryga människor i ens liv igentligen, tänk efter. Hur många stör du dig på i din omgivning?  typ minst 3 i alla fall, man stör sig alltid på nån jävel. så jävla typiskt när man tror att allt är bra är det alltid nån som förstör.

Nej nu har jag inget mer kul att säga så ha det fint :) <3


Jo juste vet ni nån bra internatskola så får ni gärna säga till :D <3

Det suger

Sitter här  och förbereder mig för att börja plugga... orkar inte helt enkelt.
Är vår skola mobbad eller är den mobbad, SHIIT a vi ska nog ha städvecka i skolan! jag säger bara skjut mig för fan, väck mig från min dröm?! Jag kommer aldrig sluta lida ut av den trista, räliga och skit döda tiden i skolan. tänk att skolan är ens vardagliga liv tänk att vi har lov från skolan... skolan borde va ett tvång av vardagen (som den givetvis är) men det borde heta något annat än Fritid liksom VADÅ "Fritid" det är min normal tid liksom a jag är nog FRI från skolan precis som om det är ett fängelse som man går till...(även om det kan kännas som det)
Tänk att lärarna lägger sig i ditt privat liv dom säger till päronen om man gör något dumt eller gör något som man inte får... jag säger bara ge er skaffa ett eget liv lägg er inte i andras jävla offer, tänk att vara en så blåst lärare.

Längtar tillbaka till sommaren när allt var tipp topp <3<3<3


Patetiska människa



HAHA fan vad jag somnade tidigt i går :P Jävla skolan som gjorde det :O
Vår nya Lärare har den FETASTE och då menar jag verkligen den fetaste röven jag någonsin har sett :O det är fan inte normalt, väldigt udda faktiskt.
Har Dubbel Trubbels låt  the beat goes on på huvet :P
Vi har det bra, vi här bak i bilen, redo i stånd med favorit pedofilen. så Jävla go :D

Ja och nu sitter jag här och försöker plugga, har prov på fredag...

Sen vill jag bara säga till en jävligt patetisk människa, jag skiter i dig och din jävla "fotomodell" du kan ta dig i röven! jag vill inte höra något mer från dig om du nu tycker att jag är så jävla konstig och tycker att  jag är sur... snäll jag ber dig då SLUTA SKRIVA till mig :D

Kan inte sova



Sitter och kan inte sova... Tänker bara på att det är skola i morn jag hatar skolan jag skulle kunna skjuta den eller nått .. nej skolan är inte min grej. skolan kommer att bli ett helvete detta året, lärare och elever fy fan för oss. om jag hade fått bestämma hade jag bestämt att ingen skulle behöva gå i skolan. visserligen hade kanske inte världen gått runt men i alla fall :P


Blåmärke...

I dag vaknade jag ut av att Johanna ringde mig kl.6 i morse. sen skjutsade min älsking mig hem för jag orkade så klart inte gå... åkte sedan in till stan och shoppade med min mamma. Och nu sitter jag här med min älskling och tackar han så hemskt mkt för blåmärket jag har på min läpp sen i går :P



Kväll Hos Ellen


Micke Josef och Rasmus :P Men man ser inte så bra...




Kom precis hem från Ellen :) Kört hem i ösregn... det är ju inte den lilla biten heller.
Vi hade underbart trevligt. Vi va uppe till 5 i natt bara för att vi va med Rasmus och Micke :P
I morse Eller ja i morse och i morse stekte jag och ellen pankakor :D mycket goda faktiskt. Sen hade vi vårt lilla morgon slagsmål, väldigt spännande.
Nu ska jag snart i väg och äta med min pojkvän på Bäckaskogslott :)

Bäckaskog slott

HEJ HALLÅ :)
Är hemma hos min Älskling. sitter och slappar har vatt på bäckaskog och käkat men hans snälla päron :D



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0